Paxos-Antipaxos & Caves Tour

Paxos-Antipaxos & Caves Tour

Passas Mare Passas Mare 21 Δεκεμβρίου, 2018 Κέρκυρα

Ξέρετε ότι δύο από τα ωραιότερα νησιά του κόσμου βρίσκονται μόλις 8 ναυτικά μίλια μακριά από την Κέρκυρα; Τα τελευταία 50 χρόνια έχουμε προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν τη σπάνια ομορφιά των νησιών Παξοί-Αντίπαξος και τις γαλάζιες σπηλιές.

Μετακινήσεις διατίθενται από το Passas Mare Apartments στις Μπενίτσες με πούλμαν στο πλησιέστερο λιμάνι (Μπενίτσες-λεύκφη ή Κάβος) από όπου αναχωρεί η μαγική κρουαζιέρα σας. Μετά από μια θερμή υποδοχή από το φιλικό προσωπικό, αρχίζει το μοναδικό σας ταξίδι.

Ο πρώτος προορισμός είναι οι εντυπωσιακές σπηλιές που κρύβουν σημαντική μυθολογική ιστορία που θα σας αφηγηθεί από τον έμπειρο οδηγό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις κάμερές σας μαζί σας για να καταγράψετε το θαύμα της φύσης. Η επόμενη στάση είναι μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Μεσογείου – το Βουντούμι – όπου θα γοητευτείτε από την τοποθεσία της μαγευτικής χρυσής ακτής δημιουργώντας μια μοναδική αντίθεση με τα καταγάλανα νερά.

Μετά από μια χαλαρωτική βουτιά, ο τελευταίος προορισμός της ημέρας θα σας μεταφέρει στο νησί των Παξών και την πρωτεύουσα του Γάϊου, όπου μπορείτε να περάσετε περισσότερες από δύο ώρες. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού που περιπλανιέται στα στενά δρομάκια και δοκιμάζοντας την τοπική κουζίνα.

Σταματά κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας των Παξών Αντίπαξος & σπηλιές.

Πρώτη στάση της ημέρας θα επισκεφθείτε τις ιστορικές μπλε σπηλιές.
Δεύτερη στάση θα υπάρχει και στην Αντίπαξο, όπου μένετε μία ώρα για κολύμπι.
Η τρίτη και τελευταία στάση θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα των Παξών, τον Γάιο. Εκεί θα μείνετε για περισσότερο από δύο ώρες.
Κάντε κράτηση στο διαδίκτυο: http://corfucruises.com